Veelzijdig en flexibel

Onze dienstverlening is veelzijdig - naast de kwaliteitsmetingen die wij verrichten, bieden we ook verbeterstrategieën, schoonmaakprogramma’s en training op locatie.

 

De diensten kunnen als losse modules worden ingezet én in gecombineerde vorm. In overleg met de opdrachtgever wordt een traject gekozen dat past bij de onderneming. Zo is het mogelijk om alleen het meetsysteem te ‘leasen’, waarbij de meting intern wordt verricht. Als wij de meting uitvoeren, volgt daaruit een rapportage en desgewenst advies, bijvoorbeeld in de vorm van een verbeterplan. De uitvoering en begeleiding van dit plan kunnen we verzorgen, alsmede een training op locatie.

 

De frequentie waarop ondernemers gebruik willen maken van de diensten van Quality Inspector wordt vastgesteld op basis van de wensen en eisen van de opdrachtgever.

 

Onze organisatie is flexibel van aard - tijdens de intake wordt het traject bepaald, dat gaandeweg kan worden bijgesteld waar nodig. Zo kan de meting worden uitgebreid, al dan niet periodiek, met een controle door ultraviolet licht, of wordt de frequentie aangepast als blijkt dat deze te hoog of te laag is. Wij leveren diensten op maat en bewegen mee met de situatie van de opdrachtgever.

 

Indien u meer informatie wenst, komen wij graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek. Neemt u contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Quality Inspector
T : 06 - 36099662
E : info@qualityinspector.nl

Privacy verklaring